Kundegaranti

Du som kunde skal være trykk når du handler ho bbfirmagaver.no.
Vi hjelper deg selvfølgelig med produktforslag til leveranse av ferdig produkt. Det skulle bare mangle!

Vi GARANTERER

Bra pris

Vareprøver

Kostnadsfri forslag - tilbud og korrektur

Avtalt leveringstid

Oppfølging


Fornøyd kunde-GARANTI

Vi garanterer deg å gjøre vårt beste for at du som kunde skal være godt fornøyd. Det være seg produktforslag og designforslag fra du bestiller en vare til varen er levert. Alle produkter med logo-trykk skal gå smidig. Etter over 30 år i bransjen, vet vi at det lønner seg.

Vi GARANTERER bra pris

Det skal være enkelt og lønnsomt for deg å handle hos bbfirmagaver.no. Et viktig insitament er at prisen er best. Finner du bedre pris hos en annen leverandør, skal vi om mulig gjøre vårt for å gi deg en enda bedre pris.

Vi GARANTERER vareprøver

For å være sikker på at det du bestiller er av en kvalitet som forventet, har du som kunde selvfølgelig mulighet å bestille vareprøve.

Vi GARANTERER kostnadsfri forslag – tilbud og korrektur

Før du godkjenner en bestilling får du alltid en ordrebekreftelse og en digital korrektur som skal godkjennes av deg. Det for å vite hva dette koster og at du vet hvordan produktet ser ut med logo-trykk.

Vi GARANTERER avtalt leveringstid

Det skjer ofte at tiden er knapp fra idéen kommer på bordet til varen skal leveres. Det krever selvfølgelig høye krav til våre speditører, vi sporer alle pakke forsendelser. Det gir oss alle en god forutsigbarhet. Avtalt leveringstid står alltid påført ordrebekreftelsen.

Vi GARANTERER oppfølgning

Vårt DNA er enkelt, VI GJØR SOM AVTALT! Etter 30 år i bransjen vet vi at det også lønner seg. Etter varen er mottatt hos deg som kunde vil du alltid bli fulgt opp av oss, var alt SOM AVTALT ? Den tilbakemelding kan gjøre oss bedre, da vår ambisjon fortsatt er å GJØRE SOM AVTALT.


Sverre Halvorsen
Kjøpmann / Eier