Om Oss

Det er vårt personlige engasjement som gjør forskjellen Vi er store nok til også å håndtere de små forespørslene. Internt er vi enige om at godt gjort - er bedre en godt sagt. For deg som kunde gjør vi det enkelt…Vi gjør som avtalt! Med 50 år i bransjen vet vi at det lønner seg.

Innovasjon er en integrert del av vårt konsept. Ideen og produktet må være 100% i orden det tar vi selvfølgelig fullt ansvar for. Men vi lover også at du alltid får noe spesielt til din bedrift. Noe som gjenspeiler det spesielle i din virksomhet.

BB Firmagaver AS er et kvalitetsstempel for at du er i trygge hender, og at du alltid skal kunne føle deg trygg på at du får de rette varene til rett formål og til rett pris. Våre kunder er små, mellomstore og større bedrifter, offentlige etater og foreninger.

Produktsortimentet er vidt nesten alt av tekstiler, gaver, reklameartikler, premier, elektronikk, armbåndsur, skriveredskaper, sport og fritid, det meste fra kjente produsenter.

Flere tusen varer, mange hundre idéer…én leverandør!

En god markedsinvestering handler vel litt om å ”finne den røde tråden”. Enten det være seg i en kampanje, markedsaktivitet, insentiv, jubileumsgave, messer, kick-off eller rett og slett en hilsen til en kollega. Det kan fort bli mange hundre ideer –dette er vår jobb, vi hjelper deg selvfølgelig. Vi skreddersyr aktiviteten, tar oss av lagerhold, pakker, sender og i tillegg gjør vi som avtalt!

Det er det vi mener med én leverandør !


Sverre Halvorsen
Kjøpmann